WHERE 
IT ALL
STARTED

BROMOLI POWERBIKES - NO MATTER WHAT!

Utviklet i Norge, inspirert av vill natur, vulkaner og rovdyr.

 

Istiden ble startet av vulkanutbrudd i tropiske strøk. En av de mest aktive vulkanene i verden er italienske Stromboli, som fortsatt er potent og aktiv. Istiden formet den norske naturen med de dype dalene og karrige fjellene. Ettersom isen trakk seg tilbake, flyttet menneskene etter, opp til, og også nord for polarsirkelen. Å leve i pakt med naturen, blant fjorder og rovfugler er en del av den norske sjela, og nordmenn drar ut i naturen, uansett vær og årstid. No Matter What!

 

Inspirert av vår opprinnelse møttes en gjeng utviklere, designere og entusiaster, med et grønt hjerte, i en hytte ved en frossen innsjø i den norske, snødekte fjellheimen, og jobbet med en idé:

Hva om man kunne utvikle elektriske kjøretøy, inspirert av fortidens potente vulkaner, de store og imponerende rovfuglene og det rene miljøet. Her ble ideene og et av våre varemerker født (ja, BROMOLi er inspirert av vulkanen Stromboli) født, og man bestemte seg raskt for målet; å tilby kraftige og raske serieproduserte tohjulinger, med lengst rekkevidde. 

​ ​

Fra hytta kan du se den store rovfuglen ørna kretse på luftstrømmene og fly ubesværet over skogen og fjellet. De store rovfuglene er blitt en inspirasjon for våre kjøretøy, både på grunn av sin kraft og rekkevidde og for det kompromissløse livet de lever som rovfugler.

NO MATTER WHAT!